Tüm çalışmalarını akaryakıt sektörünün önde gelen ekipman
firmalarından Turpak ile birlikte yürüten SİS firması,
“3D Lazer Kalibrasyon Teknolojisi” ile akaryakıt istasyonlarında fark yaratıyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK), mevzuatı uyarınca pompa hareketleri -tank hareketleri arasında ya da teorik stok ile – fiili stok arasında 3%’ün üzerindeki farklar 4 gün üst üste tekrar ederse, akaryakıt istasyonları ikmalin kesilmesi tehlikesi ile karşı karşıya geliyor. Bu durum düzeltilmeden istasyona ikmal yapmak mümkün olamıyor.
Akaryakıt istasyonlarındaki tanklarda; eğim, kirlilik, standart dışı bölmeler ve dış basınçlardan dolayı oluşabilecek deformasyon gibi birçok nedenden dolayı tank otomasyon sistemlerindeki hassasiyet değerlerinde hatalar oluşabiliyor. Geçmişte, akaryakıt tank verilerinde oluşan hassasiyet problemleri yüksek patlama riski taşıyan veya çok uzun zaman alan geleneksel kalibrasyon işlemleri ile gerçekleştirilmekteyken, günümüzde akaryakıt tank kalibrasyonları için “Lazer 3D haritalandırma sistemi” kullanılıyor. Böylece geleneksel yöntemlerin risk ve zaman açısından oluşturduğu problemler ortadan kaldırılıyor.
Tüm çalışmalarını akaryakıt sektörünün önde gelen ekipman firmalarından Turpak ile birlikte yürüten SİS firması da kullandığı “3D Lazer Kalibrasyon Teknolojisi” ile akaryakıt istasyonlarında fark yaratıyor.
SİS istasyon altyapı sistemleri’nin yeni teknolojiler ile donatılmış olan “3D lazer kalibrasyon cihazı” ATEX sertifikalı olup, istasyonlarda yapılacak işlemlerin risksiz olduğunu garantiliyor.
En kaliteli 3D görüntüleme sistemi
Mevcut patenti ile en gelişmiş teknolojiyi kullanan “SİS 3D lazer kalibrasyon cihazı” tankın iç görüntüsünü lazer ışınları ile bilgisayar ortamına en kaliteli 3D görüntüleme sistemi ile çıkartarak en uygun hassasiyet garantisi veriyor.