05-04-2024 12:31:09

M Oil istasyonlarında Halkbank Paraf kart sahiplerine 150 TL ParafPara hediye!

Halkbank ile işbirliği gerçekleştiren M Oil istasyonları, 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında 150 TL ParafPara kazandırıyor. Paraf üyesi M Oil istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL ParafPara hediye ediliyor.
M Oil istasyonlarında Halkbank Paraf kart sahiplerine 150 TL ParafPara hediye!

Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Üreten Kadın ve sanal kredi kartı sahipleri, kampanyaya dahil olmak için ilk alışverişlerinden önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklamaları ya da bankada kayıtlı cep telefonlarından ‘’MOIL’’ yazarak 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) göndermeleri gerekiyor. Sadece kampanyaya dahil olan Paraf POS’larında geçerli kampanyadan yararlanmak için mutlaka akaryakıt alışverişinden önce kayıt olunması ve SMS ile katılım teyidinin alınmış olması gerekiyor. Kampanya dahilinde yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında ödül kazanımına ilişkin bilgi, alışveriş fişi üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alırken kazanım ayrıca SMS ile de bildiriliyor.

 

Müşteri bazlı olan ve bir müşterinin sadece bir kez katılıp, toplamda en fazla 150 TL ParafPara kazanabildiği kampanyada hediye ParafPara, 4’üncü akaryakıt veya otogaz alımıyla kazanım hakkı elde edilmesinin ertesi günü, işlemin yapıldığı kazanım sağlanan karta yüklenecek ve 25 Haziran 2024 saat 21.59’a kadar Paraf üyesi M Oil istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.

 

Paraf üyesi M Oil istasyonları www.paraf.com.tr, Paraf Mobil’de Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “MOIL” yazılarak öğrenilebiliyorken ayrıca kampanya hakkındaki daha fazla detaya https://moil.com.tr, www.paraf.com.tr ve Paraf Mobil uygulamasından ulaşılabilir.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI