08-04-2024 20:47:40 Son Güncelleme: 08-04-2024 21:10:40

ALPET yeni döneminde 7 ilde iftar yemeğinde buluştu

ALPET’ in enerji sektöründeki çeyrek asırlık geçmişi, Zeren Group Holding’in yarım asırlık global bir şirket olarak, edinmiş olduğu tecrübe ve vizyonla birleşince, tüm bayilerimizin ve sektörün merakla beklediği bir dönem başladı. Bu dönemin ilk buluşması ise Zeren Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren ve ALPET Genel Müdürü Mustafa Ergi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar davetleri oldu.
ALPET yeni döneminde 7 ilde iftar yemeğinde buluştu

“İftara Bizdesiniz” konseptiyle Adana, İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Erzurum ve Diyarbakır illerinde,  bayi, bayi adayları ve tedarikçilerden oluşan yaklaşık 1400 kişinin katılımıyla organize edilen iftar yemekleri, çok yoğun ilgi gördü.

Bayilere ALPET’in yeni vizyonunu ve hedeflerini paylaşan Zeren Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, “ALPET ailesinin tüm üyeleriyle böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum ve hepinize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. ALPET ‘in köklü geçmişi ve deneyimi, Zeren Group Holding’in yenilikçi vizyonu ve  başarılarla dolu geçmişi ile  birleşince hepimiz için yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra daha güçlü adımlar atacağız. Akaryakıt dağıtım sektöründe ilk 5 markadan biri olmayı hedefliyoruz. Tüm paydaşlarımıza ve ülkemize katkı sağlamak için kararlılıkla hareket edeceğiz ve ortaya çıkan bu güçlü sinerji ile daha iyi bir geleceğe doğru gücümüzü büyütmeye devam edeceğiz.Birlik ve beraberliğimizden elde ettiğimiz güçle büyük bir başarı hikayesine hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum.“ dedi.

 

ALPET Genel Müdürü Mustafa Ergi ise şu açıklamalarda bulundu. “ALPET olarak biz iş ortaklarımızla büyümeye inanıyoruz. İş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü ilişkiler, bizi daha da ileriye taşıyan temel unsurlardan biridir. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla hareket ederek, yeni bir vizyonla, yeni hedeflerle,  yeni bir solukla yolumuza devam edeceğiz. Bu yolculukta, katkılarınızın ve desteğinizin ne kadar değerli olduğunu vurgulamak istiyorum. Marka değerimiz, yetkin insan kaynağımız ve sektördeki üçüncü büyük depolama kapasitesiyle sahip olduğumuz bu değerleri yeni bir vizyonla güçlendirme adımları atılacaktır. ALPET ailesi olarak yeni vizyonumuzu sahaya yansıtmak üzere yola çıktık.  Hizmet kalitesi, yüksek standartlı akaryakıt istasyonlarımız,  LPG ve madeni yağ alanlarındaki güçlü marka değerimiz ile enerji sektöründeki konumumuzu daha da güçlendirmeye ve büyümeye devam edeceğiz. Siz değerli iş ortaklarımızla, yeni yapımız ve yeni hizmet anlayışımızla geleceğe daha güvenle bakıyor ve ortak işbirlikteliklerimiz ile  çok başarılı işler başaracağımıza inanıyoruz. Hepinizi saygılar sunuyor, bizleri şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayi ve bayi adaylarıyla iş ortaklığını güçlendirmek için yeni anlaşmalar yapıldı.

 

İftar yemekleri sonrasında, ALPET üst yönetim ekibi,  bayi ve bayi adaylarıyla, Always konseptiyle sunulan akaryakıt dışı hizmetler ve istasyon ağının büyütülmesine yönelik kapalı grup toplantılar gerçekleştirerek, iş ortaklığını geliştirmeye ve güçlendirmeye yönelik yeni anlaşmalar gerçekleştirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

  HABER GALERİ

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI