GÜNDEM HABERLERİ

Schmitz Cargobull Türkiye’den hatıra ormanı tekzip metni
Schmitz Cargobull Türkiye’den hatıra ormanı tekzip metni
Henkel ilk çeyrekte pozitif bir satış büyümesi gerçekleştirdi
Satışlar %2,8 oranında artarak 4,969 milyar Euro olarak gerçekleşirken %+0,7 oranında bir organik satış büyümesi yaşandı.
“Yıldız Çalışanların Üzerine Düşünülsün, Önemi Fark Edilsin Diye Yazıldı”
Canan Duman’ın “Şirketler Yıldız Çalışanlarını Neden Kaybeder?” adlı kitabı Kanon Kitap etiketiyle yayımlandı.
İKAMİD İnsan Kaynakları Sektörüne “Merhaba” Dedi
Çalışma hayatına yeni bir soluk getiren İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD), düzenlenen etkinlik ile sektör paydaşlarına tanıtıldı. İnsan kaynakları alanında görev yapan yönetici ve uzmanların yanı sıra, çalışan ve şirket bazında insan kay..
Etik Değerler Merkezi Derneği’nin ETİKA 2018 Ödülleri Sahiplerini Buldu
Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirildiği ETİKA 2018 Türkiye Etik Ödülleri Sektöründe Lider 20 Firmaya Ödül Verdi
Hedefler İçin İş Dünyası Platformu Kuruldu
İş Dünyası Sürdürülebilir Kalkınma İçin Harekete Geçti
HİZMET İHRACATI ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Baka..
İstanbul’u birlikte inşa edeceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı Hüseyin Karabulut, açıklamasında birlik ve beraberlik adına mesajlar verdi. Halka hizmet için yola çıktığını dile getiren Karabulut, “Sorun varsa çözümde vardır. Önemli olan adım atabilmektir. Halkımız il..
Ata Teknik, kendi markası “Heikenei” ile büyüyor
Yurtdışında imal ettirdiği CNC kesici takım ürünlerini “Heikenei” markasıyla pazara sunmaya başlayan Ata Teknik, otomotiv, havacılık ve savunma sanayiindeki pazar payını artırmayı hedefliyor. Yerli üretim için de çalışmalara başladıklarını söyleyen Ata Te..
3M Türkiye, 30. yılında Türkiye’nin bilim potansiyeline yatırım yapıyor
3M’in 14 ülkede 14.036 kişin katılımıyla gerçekleştirilen “3M Bilime Bakış Endeksi’nin” çarpıcı sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 63’ü “bilimin toplum geneli için öneminin çok büyük” olduğuna inanıyor, “bilimin günlük yaşam için öneminin yüksek” olduğ..
Millî Eğitim Bakanlığı ve Nestlé Türkiye İşbirliği 6. yılında da devam ediyor
Millî Eğitim Bakanlığı ve Nestlé Türkiye iş birliğinde yürütülen “Sağlıklı Adımlar” projesiyle 70 bin öğrenci ve 140 bin veliye ulaşıldı
Henkel satışlarda ve karlılıkta en yüksek seviyeye ulaştı.
Satışlar, 20 milyar 29 milyon Euro'ya kadar artış göstererek ilk kez 20 milyar Euro'nun üzerine çıktı: Nominal büyüme %7,0 oranında, organik büyüme ise %3,1 oranında gerçekleşti.
Türkiye'nin tohum üretimi bir milyon tonu aştı
Ekonomi Gazetecileri Derneği(EGD) ile Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) birlikte düzenlediği 13. Kartepe Ekonomi Zirvesi 23-25 Şubat 2018 tarihinde Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirildi. Turkcell, Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) ve The Green P..
Turkcell'den dünyanın ilk işitme engelli platformu..
Kurulduğu günden bu yana tüm sosyal sorumluluk projelerinin odağına “fırsat eşitliği”ni koyan ve yola Türkiye’nin geleceğine değer katma hedefiyle çıkan Turkcell, 23 yılda 1 milyon engellinin yaşamına dokundu. Yaklaşık çeyrek asırdır engellilerin önündek..
İŞTE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Türkiye’de sürdürülebilir iş modellerinin gelişmesine ve değişimin ivme kazanmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu. Fairmont Quasar İstanbul Otel'de 18 Ekim akşamı düzenlenen ödül töre..
TÜRKİYE’NİN İLK ŞEHİR HASTANESİ TEPE İLE ÇALIŞIYOR
Yozgat’ta 17 Ocak 2017 tarihi itibariyle hasta kabulüne başlayan Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin destek hizmetleri Bilkent Holding’e bağlı Tepe Servis ve Yönetim A.Ş tarafından yürütülecek. Bu kapsam dahiline giren güvenlik hizmetini Tepe Savunma ve Gü..
SABANCI HOLDİNG SANAYİ GRUBU 2017’DE İHRACATA ODAKLANACAK
Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu düzenlenen basın toplantısında Sanayi Grubu’nun faaliyetlerini aktardı.
SABANCI HOLDİNG’İN ULUSLARARASI STANDARTLARDAKİ 2015 SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU YAYIMLANDI
Sabancı Holding, şeffaf yönetim anlayışının yansıması olarak, 1 Ocak- 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Türkiye’de yürüttüğü faaliyet ve projelerdeki sürdürülebilirlik performansını inceleyen sürdürülebilirlik raporunu yayımladı. Sürdürülebilirlik perform..
Türkiye’nin Hizmet İhracatı şampiyonları ödüllendirildi..
Bu yıl ilk kez düzenlenen “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye’nin hizmet ihracatı şampiyonları ödüllendirildi. Başbakan Binali Yıldırım’ın beraberinde 10 bakan ile katıldığı organizasyonda hizmet sektörünün potansiyel..
 16. Solarex İstanbul kapılarını açıyor
4-5-6 Nisan 2024 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştir..
Komatsu D85EXi-18 Akıllı Dozer ile yüzde 80'e varan verimlilik
İş makinalarının yeni çağında ayrıcalıklı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken..
Çuhadaroğlu 70. yılını gala gecesi ile kutladı
Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşlarından, dünya alüminyum sektöründe tasarım,..
 SOM Prefabrik Açılışı, Bakan Kacır’ ın  Katılımlarıyla Gerçekleşti
Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, son derece coşkulu bir atmosferde 19 fa..
Eurasia Rail Fuarı için Yeni Tarih Belli Oldu!
Raylı sistemler sektörüne yönelik olarak Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın..
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI